Zakelijk

Zakelijke zonwering oplossingen voor o.a. horeca van Marino Zonweringen

Het buitenleven van Marino zonwering / terras overkapping.

Op deze pagina laten wij u zien welke zonwering oplossingen Marino Zonwering kan bieden voor o.a. de horeca. Heeft u genoeg van de parasols en zonneschermen? Marino Zonwering biedt voor de zakelijke markt perfecte zonwering oplossingen, van restaurant, lunchroom, winkel tot kinderdagverblijf of camping.

Maak een afspraak met ons

Het is niet mogelijk om via deze website te bestellen, U kunt wel een offerte aanvragen en/of contact met ons opnemen om een afspraak in onze showroom in Nieuwegein te maken, deze is 7 dagen per week te bezoeken op afspraak.

Hieronder kunt u onze Marino Zonwering folder te bekijken

Zonwering voorzien van verlichting? Dat kan!

Onze Suntech Zonweringen zijn voorzien van verlichting. Zo kunt u de gehele dag door genieten van de bescherming (en verlichting) van uw zonwering systeem. Deze zonwering systemen zijn uitermate geschikt voor uw horecazaak, spa, buitenzwembad, terras en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie >>

Zonweringen

Bekijk hieronder de oplossingen die Marino Zonweringen kan bieden voor de zakelijke markt.

Lamellendak persa – Marino zonwering

PERSA lamellendak, het EXCLUSIEVE lamellendak van Marinozonwering

Het enige dak in tegenstelling tot andere lamellendaken geheel kan worden ingeschoven naar de gevel, waardoor er een opendak ontstaat, Dat is pas genieten van het buitenleven.

Star – Marino zonwering

Marino Star is een Vouwdak dat veel gebruikt wordt in de Horeca, dit vouwdak is zeer luxe en in grote maten leverbaar, is ook uitermate geschikt voor de particulier.

Top star – Marino zonweringen

Marino TOPSTAR is een Vouwdak waarbij het doek zich aan de bovenzijde opstapelt, deze systemen worden veel gebruikt wordt in de Horeca, dit vouwdak is zeer luxe en in grote maten leverbaa, is ook uitermate geschikt voor de particulier.

Galileo Vouwdaken

Het Galileo Vouwdak is het enige vouwdak dat haaks op de gevel verschuift.

Meer informatie, foto’s en de brochure >>

NIEUW: Marino Sintesi Vouwdaken

Deze vouwdaken hebben een zeer luxe uitstraling en zijn bestand tegen zware weersomstandigheden. De Sintesi is zowel als vrijstaand model als met muurmontage te leveren.

  • 1 deel tot maximaal 5.50m x 6.80m
  • 2 delen leverbaar incl. tussengoot max. 11.00m x 6.80m
Eos Veranda Plus

De Marino EOS Veranda Plus is een cassette zonwering die in combinatie met luxe profielen wordt geleverd als een uitvoering die aan een zijde aan de gevel en aan de andere zijde op een portaal wordt geplaatst.

Lichtstraat zonwering

Lichtstraat Zonweringen

Beschikt u over een lichtstraat in uw restaurant, kantoor of winkel en heeft u soms last van de warmte of de zon? Klik hier voor meer informatie over lichtstraat zonweringen >>

Kubus Zonwering

Kubus Zonwering

De Kubus zonwering is een flexibel systeem dat op meerdere manieren gebruikt kan worden.

Meer informatie en foto’s >>

Marino T modellen

De Marino T modellen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar en hebben de unieke functie dat zijn niet alleen horizontale maar ook verticale bescherming bieden.

Meer informatie en foto’s >>

Marino W modellen

Marino W modellen

De Marino W modellen kunnen op unieke plaatsen worden aangebracht. Heeft u een bijzondere raampartij die voorzien moet worden van zonwering, de W modellen bieden u uitkomst.

Meer informatie en foto’s >>

onderdak-veranda-zonwering

Marino Zonwering Type 4

Glaswanden van Marino Zonwering

Glaswanden bieden een stijlvolle afscherming en beschutting.

Marino Eos

EOS is een veranda zonwering die bovenop een veranda wordt gemonteerd.

Verticale closers/ritsscreens

Onze verticale closers/ritsscreens zijn handbediend of met motor leverbaar, het is voorzien van glashelder hoogwaardig PVC doek.

Meer informatie, foto’s en de brochure >>

Marinozonwering importeert rechtstreeks uit meerdere landen zoals uit Spanje / Duitsland/Griekenland en Italië. Firma Pot is importeur van deze producten voor Nederland, België en Duitsland. De zonweringen en terras overkappingen zijn zowel geschikt voor particulieren en voor de horeca. Alle systemen worden op maat besteld en binnen 6 weken geleverd en eventueel geplaatst door de montage dienst van firma pot. Bijna alle systemen zijn geheel te openen door middel van een koord of elektrisch. Deze uitschuifbare zonweringen / terrasoverkappingen, ook wel Toldo’s / patiozonwering/ vouwdaken of plissé zonwering genoemd, worden op maat geleverd via onze dealers of rechtstreeks door marinozonwering.

leveringsvoorwaarden

Certificering Europese Unie

garantie