Zonwering Nijmegen

Home Zonwering Nijmegen

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Naar zonwering in Nijmegen op zoek? Dan is Marino Zonwering uw adres. Wij leveren terrasoverkappingen en zonneschermen door heel Nederland en België, dus ook voor u staan wij graag klaar. In ons assortiment zult u geen standaardmodellen vinden. Onze zonwering wordt op maat voor u gemaakt. Dit wil echter niet zeggen dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt. Dankzij onze uitgekiende werkwijze kunnen wij de prijzen laag houden voor u in Nijmegen. Wij bieden u dan ook maatwerk tegen een lage prijs.

 Zonwering Nijmegen

Ontdek ons ruime aanbod

Heeft u een glazen gevel in Nijmegen die u graag wilt voorzien van zonwering? Heeft u al bij verschillende bedrijven gekeken, maar heeft u niet gevonden wat u zocht? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden u een uitgebreid assortiment. Voor iedere situatie is er bij ons dan ook een passend zonnescherm of overkapping te vinden. Onze mogelijkheden voor zonwering in Nijmegen zijn onder andere:

  • Speciaal zonnedoek voor over het dak van een veranda
  • Verticaal schaduwdoek. Deze ritsscreens kunnen met motor geleverd worden
  • Marino T model. Door zijn uiterlijk bieden deze zonneschermen zowel horizontaal als verticaal bescherming tegen de zon
  • Horeca zonwering voor de afdekking van een groot terras of een zwembad
  • Terrasoverkappingen die op verschillende plekken geplaatst kunnen worden, ook tussen of onder een bestaande constructie

Hulp bij montage

Wij leveren in Nijmegen niet alleen een ruime keuze aan zonwering. Ook voor toebehoren kunt u bij ons terecht. Zo vindt u in ons aanbod ook een buitentapijt. Deze tapijtvloer is special ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik, wat deze vloer uitermate geschikt maakt voor in een hotel of restaurant. Maar dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Door de kennis waarover wij beschikken, kunnen wij u ook de montage van uw zonwering uit handen nemen. Of het nu gaat om het plaatsen van overkappingen of een zonneluifel, wij staan voor u klaar in Nijmegen.

Zonwering in Nijmegen? Neem contact op

Of u nu als particulier of voor de horeca zonwering zoekt, wij denken met u mee over een passende oplossing in Nijmegen. Voor meer informatie of het stellen van vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-6000419. Wanneer u ons liever mailt, dan kan dit naar info@marinozonwering.nl. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Dit kan 7 dagen per week, maar alleen op afspraak. Voor welke van onze zonwering in Nijmegen kiest u?

Meer informatie over onze zonwering in Nijmegen? Neem direct contact op!