Overkapping doek

Home Overkapping doek

Waterdichte overkapping met pvc doek

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit doek voor uw overkapping? Voor de beste soorten overkapping doeken kunt u terecht bij Marino Zonwering, specialist in het leveren van overkappingen van doek. Omdat wij zelf geïmporteerde Europese zonweringen en overkappingen leveren, bent u bij Marino Zonwering verzekerd van een kwaliteitsproduct met een lange levensduur. Al onze systemen komen uit landen als Duitsland, Spanje of Griekenland. Naast leverancier van zonweringsystemen, zijn wij ook importeur van alle systemen die wij rechtstreeks leveren aan de klant. Dat kunnen zakelijke en particuliere klanten zijn. Door onze rechtstreekse levering kunnen wij de marges klein houden en kunnen wij de zonweringen en overkappingen met doek tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren. Vaak wel 35% goedkoper dan elders!

Welke soorten doek voor uw overkapping?

Er zijn verschillende soorten doek die gebruikt kunnen worden voor een overkapping. Dat zijn onder andere:

 • Polyester doek: populair materiaal vanwege zijn duurzaamheid, lichte gewicht en kleurvastheid. Het doek wordt voor een terrasoverkapping behandeld om waterafstotend en uv-bestendig te zijn. Polyester doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor u de mogelijkheid heeft om een stijlvolle en gepersonaliseerde terrasoverkapping te creëren.
 • Acryl doek: Acryl is weerbestendig en kleurvast. Het biedt uitstekende bescherming tegen uv-stralen en is bestand tegen schimmelvorming. Acryl doek is ademend, waardoor warmte kan ontsnappen voor het behoud van een comfortabele buitenruimte.
 • Ook veel verkocht is een overkapping met pvc doek.

Inspiratie opdoen voor het doek voor uw overkapping? Klik op de link voor onze doekcollectie.

doek overkapping

Voordelen pvc doek voor overkapping

Een overkapping met pcv-doek biedt diverse praktische voordelen:

 • waterdicht: pvc doek is waterbestendig. Het beschermt tegen lichte regenval, waardoor u langer buiten kunt blijven zitten en genieten van uw terras, ook als het geen terrasweer is.
 • uv-bescherming: pvc doek voor overkappingen is behandeld om bescherming te bieden tegen schadelijke uv-straling. U wordt zo beschermd tegen overmatige blootstelling aan de zon en vermindert het risico op zonnebrand en huidbeschadiging.
 • duurzaam: pvc doek heeft een duurzame kwaliteit en is zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zonder daarbij aan kwaliteit te verliezen. Overkapping doek van pvc is een kosteneffectieve optie voor de langere termijn.
 • makkelijk in onderhoud: overkapping doek van pvc is makkelijk in onderhoud. U kunt het reinigen met eenvoudige schoonmaakmiddelen en water. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van het doek en zorgt ervoor dat het er goed blijft uitzien.
 • verkrijgbaar in vele stijlen en patronen: zo kunt u uw overkapping mooi laten aansluiten op uw woning en uw persoonlijke smaak.

Waarom kiezen voor Marino Zonwering?

Waarom is Marino Zonwering het meest geschikte adres om uw overkapping met waterdicht doek te bestellen?

 • 5 jaar garantie op al onze zonwering producten
 • Zonwering voor zeer scherpe prijzen
 • Ruim assortiment overkappingen met doek in onze showroom
 • Zonwering voor zowel bedrijven als particulieren
 • Deskundig advies

Contact met Marino Zonwering

Heeft u vragen over het kopen en/of monteren van een overkapping met waterdicht doek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Bel naar 030 600 04 19, mail naar info@marinozonwering.nl of vul het contactformulier in.