Lamellendak

Home Lamellendak

Sfeervolle bescherming tegen zonlicht en neerslag

Met de beschermende werking van een lamellendak op uw overkapping kunt u onder alle weersomstandigheden volop genieten van uw terras of veranda in uw tuin. Met een lamellendak kunt u de beweegbare horizontale lamellen of latten aanpassen aan de door u gewenste hoeveelheid zonlicht, ventilatie en regenval. Lamellendaken worden vaak toegepast in tuinen en andere buitenruimtes, zoals terrassen en patio’s, om de hoeveelheid schaduw en bescherming tegen neerslag te controleren. Er zijn lamellendaken die handmatig of automatisch bediend kunnen worden met een afstandsbediening, sensoren of een domoticasysteem. Bij Marino Zonwering kunt u terecht voor een lamellendak dat het beste past bij uw veranda, tuin en terras.

Voordelen van een lamellendak

Het grote voordeel van een tuin of veranda met lamellendak is dat deze bescherming biedt tegen vrijwel alle weersomstandigheden zonder uw buitengevoel geweld aan te doen. Een lamellendak heeft namelijk geen brede kolommen, palen, schotten of wanden die het contact met of zicht op uw tuin verminderen. Onze producten zijn allemaal gemaakt in een stijlvol, strak en tijdloos design. Door eenvoudig de lamellen te draaien, kunt u de gewenste hoeveelheid schaduw onder het lamellendak regelen. Daarnaast kunt u ook de gewenste hoeveelheid ventilatie regelen. Door de lamellen te openen, kan frisse lucht vrij circuleren. Zeker op warme dagen is dat echt heerlijk.

Shadow de luxe – Lamellen dak

Veranda met lamellendak

Op een veranda met lamellendak kunt u het hele jaar door van uw buitenruimte genieten. In de zomer past u eenvoudig de lamellen aan om schaduw en ventilatie te regelen. In het voorjaar of najaar kunt u de lamellen sluiten voor bescherming tegen regen of wind. En zelfs in de wintermaanden kunt u onder een gesloten lamellendak op uw veranda een beschutte buitenruimte creëren voor de nodige ontspanning buiten.

Vrijstaand lamellendak

U kunt ook kiezen voor een vrijstaand lamellendak. Hiermee creëert u een veelzijdige en comfortabele buitenruimte waar u kunt ontspannen, zich kunt vermaken of gewoon lekker van uw tuin kunt genieten. Daarnaast is het gewoon een esthetische blikvanger bij uw woning.

Uw lamellendak gebruiken

Een lamellendak is eenvoudig in gebruik. En u kunt het dak eventueel uitbreiden met bijvoorbeeld led-verlichting, verwarming en wanden. Een lamellendak kan zowel vrijstaand als aan de gevel gemonteerd worden. Er zijn zelfs inbouwmogelijkheden in bestaande bouw mogelijk. Kortom, wij bieden u maatwerk. Wat kenmerkt onze lamellendaken?

  • Volledig waterdicht
  • Onzichtbare waterafvoer
  • Kantelbare lamellen of inschuifbare lamellen
  • Onzichtbare schroeven
  • Robuuste hoekversterkingen
Vrijstaande zonwering kopen

Lamellendak bestellen?

Wilt u ook een praktisch en stijlvol lamellendak bestellen? Neem dan snel contact op met Marino Zonwering. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u specifieke vragen? Bel naar 030 600 04 19, mail naar info@marinozonwering.nl of vul het contactformulier in.