Lamellendak

Home Lamellendak

Interesse in een lamellendak?

Heeft u interesse in een stijlvol lamellendak? Neem dan contact op met Marino Zonwering. Wij helpen u graag aan een uiterst kwalitatieve lamellenoverkapping. Dit ingenieuze product geeft u veel meer leefruimte. Bovendien wordt uw buitenleven door ons dak in perfecte harmonie gebracht met uw pand. Geniet ten volste van uw tuin en terras, zonder afbreuk te moeten doen aan uw comfort of het uitzicht. Bekijk direct wat voor een lamellendak het beste bij uw pand, tuin en terras past!

Voordelen van een lamellendak

Het grote voordeel van lamellendaken, is dat deze u bescherming bieden tegen alle weersomstandigheden. Tegelijkertijd belemmeren zij uw buitengevoel allerminst. Zo’n dak, bestaande uit lamellen, heeft namelijk geen brede kolommen, palen, schotten of wanden die uw contact met uw tuin onderbreken. Onze producten zijn allemaal gecreëerd volgens een stijlvol, strak en tijdloos design. Ze beschutten u en uw mooie terras tegen zon, regen, sneeuw, hagel en ga zo maar door. In ons assortiment kunt u terecht voor een van de Pergo Style lamellen daken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende eigenschappen van deze daken.

Zo gebruikt u uw nieuwe dak

Onze producten zijn uiterst eenvoudig in gebruik. Bovendien kunt u ze eventueel uitbreiden met praktische toevoegingen. Denk aan led-verlichting, verwarming en wanden. Bij ons vindt u bovendien een lamellendak dat zowel vrijstaand als aan de gevel gemonteerd kan worden. Zelfs inbouwmogelijkheden met bestaande bouw is mogelijk. Kortom, wij bieden u maatwerk oplossingen. Hierbij een opsomming van enkele voordelen van onze producten:

  • Volledig waterdicht
  • Onzichtbare afvoer
  • Kantelbare lamellen of inschuifbare lamellen
  • Onzichtbare schroeven
  • Robuuste hoekversterkingen

Bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat u enerzijds van optimale bescherming geniet, anderzijds van een prima ventilatie. De vorm van de lamellen zorgt er tevens voor dat eventuele regen naar de zijkanten van de draagconstructie wordt geleid. Hier wordt het water onzichtbaar afgevoerd. Bent u overtuigd van onze producten? Bestel direct uw gewenste lamellendak!

Bestel uw gewenste lamellendak

Heeft u ook zo’n behoefte gekregen aan een praktisch en stijlvol lamellendak? Neem dan direct contact op met Marino Zonwering. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u specifieke vragen? Bel naar 030-6000419, mail naar info@marinozonwering.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag aan uw gewenste lamellendak!