Lamellen overkapping

Home Lamellen overkapping

Terrasoverkapping met lamellen

Met de beschermende werking tegen zon en regen van een lamellen overkapping kunt u onder min of meer alle weersomstandigheden lekker buiten op uw tuinterras genieten. Met een lamellen overkapping van Marino Zonwering kunt u de beweegbare horizontale lamellen of latten aanpassen aan de door u gewenste hoeveelheid zonlicht en ventilatie. Een overkapping met lamellen wordt meestal geplaatst in een tuin en op een terras of patio om de hoeveelheid schaduw en bescherming tegen neerslag te kunnen controleren. Een lamellen overkapping is verkrijgbaar met handmatige of automatische bediening. Bij Marino Zonwering kunt u terecht voor een lamellendak overkapping die aansluit op uw woning, veranda, tuin en terras.

Voordelen van een lamellen overkapping

Het grote voordeel van een tuin of veranda met lamellen overkapping is dat deze bescherming biedt tegen vrijwel alle weersomstandigheden zonder het heerlijke buitengevoel te verliezen. Een lamellen overkapping bestaat niet uit brede kolommen, palen, schotten of wanden die het contact met uw tuin verminderen. Onze terrasoverkappingen met lamellen komen allen in een stijlvol, strak en tijdloos design. U kunt de lamellen eenvoudig draaien om de door u gewenste hoeveelheid schaduw onder de overkapping te regelen. Ook de gewenste hoeveelheid ventilatie onder het lamellendak kunt u zelf regelen. Door de lamellen te openen, kan frisse lucht vrij circuleren. Zeker op warme dagen is dat erg fijn!

lamellen overkapping
Lamellen overkappingen

Veranda met lamellen overkapping

Op een veranda met een lamellen overkapping kunt u het hele jaar door van uw buitenruimte genieten. In de zomer past u eenvoudig de lamellen aan om schaduw en ventilatie te regelen. In het voorjaar of najaar kunt u de lamellen sluiten voor bescherming tegen regen of wind. En zelfs in de wintermaanden kunt u onder een gesloten overkapping met lamellen een beschutte buitenruimte creëren om buiten lekker te ontspannen.

Vrijstaande overkapping met lamellen

U kunt ook kiezen voor een vrijstaande overkapping met lamellen. Hiermee creëert u een veelzijdige en comfortabele buitenruimte waar u zichzelf uitstekend kunt vermaken of gewoon lekker rustig van uw tuin kunt genieten. Daarnaast ziet een vrijstaande lamellenoverkapping er zeer sfeervol en gezellig uit.

Voordelen van een lamellen overkapping

Een overkapping met lamellendak is eenvoudig in gebruik. U kunt de overkapping zelfs uitbreiden met led-verlichting, verwarming en wanden. Een lamellen overkapping kan zowel vrijstaand als aan een gevel gemonteerd worden. Kortom, wij bieden u maatwerk. De voordelen van een lamellen overkapping zijn onder andere:

  • Volledig waterdicht
  • Onzichtbare waterafvoer
  • Kantelbare lamellen of inschuifbare lamellen
  • Onzichtbare schroeven
  • Robuuste hoekversterkingen
Overkapping van lamellen

Terrasoverkapping lamellen prijs

Wat kost een lamellen overkapping? De prijs van een lamellen overkapping kan variëren en is vooral ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de overkapping, het materiaal, de kwaliteit, de fabrikant en eventuele extra opties of accessoires die u kiest. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over uw lamellen overkapping tegen de beste prijs.

Lamellen overkapping bestellen?

Wilt u ook een praktische en stijlvolle lamellen overkapping bestellen? Neem dan contact op met Marino Zonwering. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u specifieke vragen? Bel naar 030 600 04 19, mail naar info@marinozonwering.nl of vul het contactformulier in.