Vouwdak

Home Vouwdak

Vouwdak overkapping

Zoekt u voor uw tuin, terras of andere buitenruimte een praktische manier om lekker te genieten van het buiten zijn zonder dat u al te veel in de zon komt te zitten? Dan kunt u bij Marino Zonwering terecht voor een zeer handige vouwdak overkapping. Onze kwalitatief zeer hoogwaardige vouwdaken en vouwdak overkappingen bieden u veel flexibiliteit in het regelen van zon en schaduw op uw terras of veranda, zodat u altijd optimaal beschut buiten kunt zitten zoals u dat graag wenst. Hieronder leest u meer over de voordelen van een vouwdak. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over een vouwdak overkapping.

Voordelen van een vouwdak

Een vouwdak is een moderne en veelzijdige oplossing voor het creëren van een overdekte ruimte in uw tuin of op uw terras. Met deze overkapping kunt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid zonlicht en ventilatie regelen, waardoor u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten. Sterker nog: met een vouwdak kunt u uw terras transformeren tot een multifunctionele leefruimte. Of u nu een gezellige loungehoek wilt creëren, een buitenkeuken wilt installeren of een beschutte plek wilt hebben om rustig te werken; dankzij het slimme vouwsysteem van de vouwdak overkapping kunt u het dak eenvoudig openen of sluiten, afhankelijk van de weersomstandigheden en uw persoonlijke voorkeur.

Vrijstaande zonwering bestellen
Vouwdak kopen

Pvc vouwdak

Een vouwdak overkapping met pcv-doek is zeer praktisch in gebruik om onderstaande redenen:

  • waterdicht: pvc doek is waterbestendig. Het beschermt tegen lichte regenval, waardoor u langer buiten kunt blijven zitten en kunt genieten van uw terras, ook als het geen terrasweer is.
  • uv-bescherming: pvc doek voor een vouwdak is behandeld om bescherming te bieden tegen uv-straling. U wordt zo beschermd tegen overmatige blootstelling aan de zon en vermindert het risico op zonnebrand en huidbeschadiging.
  • duurzaam: pvc vouwdak doek is zeer duurzaam van kwaliteit en zeer goed bestand tegen wisselende omstandigheden buiten. Het verliest daarbij niet aan kwaliteit.
  • makkelijk in onderhoud: een pvc vouwdak is makkelijk te onderhouden. U kunt het reinigen met eenvoudige schoonmaakmiddelen en water. Hiermee verlengt u de levensduur van het vouwdak doek en blijft het er lang goed uitzien.
  • verkrijgbaar in vele stijlen en patronen: zo kunt u uw vouwdak mooi laten aansluiten op uw woning en uw persoonlijke smaak.

Een vouwdak is zowel aan de gevel als volledig vrijstaand te plaatsen. Uitgerust met screens, glaswanden en een heater creëert u een volledig af te sluiten tuinkamer op iedere gewenste plek. Uiteraard is een vouwdak overkapping ook te voorzien van fraai weggewerkte verlichting. De hemelwaterafvoer is geïntegreerd in de staanders.

Waarom kiezen voor een vouwdak van Marino Zonwering?

Waarom is Marino Zonwering het meest geschikte adres om uw overkapping met een vouwdak te bestellen?

  • 5 jaar garantie op al onze zonwering producten
  • Zonwering voor zeer scherpe prijzen
  • Ruim assortiment overkappingen met doek in onze showroom
  • Zonwering voor zowel bedrijven als particulieren
  • Deskundig advies

Contact met Marino Zonwering

Heeft u vragen over het kopen en/of monteren van een vouwdak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Bel naar 030 600 04 19, mail naar info@marinozonwering.nl of vul het contactformulier in.