Zonwering Katwijk

Home Zonwering Katwijk

Graag zonwering in Katwijk?

Bij Marino Zonwering bent u aan het juiste adres wanneer u graag zonwering in Katwijk wilt. Wij bieden u een uitgebreide keuze op het gebied van buitenzonwering aan. En zelfs voor de plaatsen waar een zonnescherm moeilijk geïnstalleerd kan worden in Katwijk, hebben wij een oplossing. Ook voor diverse benodigdheden bent u bij ons op de goede plek. Zo leveren wij glazen wanden, schaduwdoek en buitentapijt. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Ook kunnen wij u verschillende werkzaamheden uit handen nemen.

Zonwering Katwijk

Denk daarbij aan onderhoud, montage en het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden.

Kies voor maatwerk

Wilt u geen standaard zonwering in Katwijk? Of bent u op zoek naar zonneschermen die ook op lastige plaatsen gemonteerd kunnen worden? Dan bieden wij uitkomst. Bij ons vindt u geen standaardafmetingen, maar al onze zonwering wordt naar wens voor u vervaardigd. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld de Marino W modellen. Dit zonnedoek wordt veelal gebruikt voor bijzondere raampartijen. Hierbij kunt u denken aan een groot dakraam of een glazen uitbouw. Ook voor een lichtstraat in Katwijk vindt u bij ons speciale zonweringen.

Uw adres voor terrasoverkappingen

Bij ons bent u in Katwijk aan het juiste adres voor verschillende vormen van terrasoverkapping, met of zonder zonwering. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing op het gebied van overkappingen. Ook kunnen wij de terrasoverkappingen voorzien van (schuifbare) glazen wanden, zodat u geen last heeft van de wind. Ons aanbod bestaat uit onder meer:

  • Overkappingen die aan de muur worden gemonteerd. Deze vorm van zonwering wordt direct aan uw woning geplaatst.
  • Terrasoverkappingen die onder een bestaande constructie geplaatst worden. Dit kan een pergola of een lichtstraat zijn.
  • Een overkapping voor tussen twee bestaande constructies. Dit kunnen bijvoorbeeld twee buitenmuren zijn.
  • Een vrijstaande terrasoverkapping die u naar wens in uw tuin in Katwijk kunt plaatsen.

Meer informatie? Neem contact op

Zou u graag willen weten hoe wij kunnen helpen op het vlak van horeca zonwering? Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is in Katwijk? Of heeft u een andere vraag die u ons graag zou willen stellen? Neemt u in al deze gevallen gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-6000419. Wilt u graag een e-mail zenden? Dan kunt u het contactformulier op onze website direct invullen of mail naar info@marinozonwering.nl. Voor zonwering in Katwijk moet u bij ons zijn.

Meer informatie over onze zonwering in Katwijk? Neem direct contact op!