Zonwering Groningen

Home Zonwering Groningen

Last van de zon? Wij brengen de juiste zonwering in Groningen aan

Wanneer u graag zonwering in Groningen wilt laten installeren, dan staan wij van Marino Zonwering graag voor u klaar. Wij begrijpen dat niet elke tuin of terras hetzelfde is in Groningen. Daarom vindt u bij ons ook geen standaardaanbod van terrasoverkappingen, zonneschermen, shaduwdoeken en andere vormen van buitenzonwering. Alle zonwering wordt door ons op maat voor u gemaakt, geheel passend bij uw smaak en de indeling van de ruimte. Hoe kunnen wij u helpen?

Wat wij u te bieden hebben:

Zonwering Groningen

Marino Zonwering is importeur van buitentapijt, schaduwdoeken, terrasoverkappingen en andere vormen van buitenzonwering in zowel Nederland als België. Dat betekent dat wij dus ook voor u in Groningen graag klaar staan om u te voorzien van de beste zonneschermen. Omdat wij rechtstreeks uit verschillende landen importeren, zijn wij in staat om onze producten direct aan zowel bedrijven als particulieren te leveren. Kiest u voor onze zonwering in Groningen, dan vindt u bij ons onder meer:

  • Terrasoverkappingen. Deze kunnen wij aan uw muren monteren, maar wij hebben ook vrijstaande overkappingen
  • Horecazonwering met of zonder verschuifbaar schaduwdoek
  • Buitentapijt. Doordat deze tapijtvloer goed bestand is tegen water en verschillende weersomstandigheden is deze vloer uitermate geschikt voor bij zwembaden
  • Glaswanden, ook schuifbaar
  • Maatwerk zonneschermen, zelfs zonnescherm mogelijk op lastige plaatsen zoals bij een lichtstraat over bijzondere ramen

Eigen montage- en servicedienst

Wanneer u graag een zonwering bij ons aanschaft, dan kunnen wij ook de montage uit handen nemen in Groningen. Wij beschikken namelijk ook over een eigen montagedienst. Wij komen graag bij u langs om het systeem voor u te installeren. Omdat wij de benodigde kennis in huis hebben, weet u zeker dat dit ook op de correcte manier gebeurt. Of het nu gaat om een harmonicadoek, horeca zonwering of een zonneluifel voor een particulier, wij helpen u graag. Ook wanneer bijvoorbeeld het zonnedoek gescheurd is, dan staan wij voor u klaar in Groningen. Wij komen graag naar u toe voor de reparatie van uw zonwering.

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wij voorzien u graag van passend advies voor uw situatie in Groningen. Wanneer u graag meer informatie over een bepaalde type zonwering wilt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u welke vorm van buitenzonwering geschikt is voor u. U kunt direct op onze website het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@marinozonwering.nl. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u bellen naar 030-6000419. Welke terrasoverkapping of zonwering in Groningen plaatsen wij binnenkort voor u?

Meer informatie over onze zonwering in Groningen? Neem direct contact op!