Zonwering Eindhoven

Home Zonwering Eindhoven

Vele soorten zonneschermen, schaduwdoeken en terrasoverkappingen

Voor zonwering in Eindhoven bent u bij ons op de juiste plek. U vindt in ons assortiment een ruime keuze aan schaduwdoeken, zonneschermen en andere soorten buitenzonwering. Zelfs voor de wat lastigere plekken of afwijkende afmetingen vindt u bij ons een schaduwdoek. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan terrasoverkappingen. Maar dit is niet het enige waarvoor u in Eindhoven bij Marino Zonwering terechtkunt. Ook de montage van uw zonwering nemen wij u graag uit handen. Wij beschikken over ruime kennis over de verschillende systemen, waardoor wij deze vakkundig en snel voor u kunnen installeren. Wanneer schakelt u ons in?

Zonwering Eindhoven

Wij bieden u maatwerk

Wij bieden u geen standaardaanbod aan zonwering. Onze producten worden geheel op maat voor u in Eindhoven gemaakt. Heeft u een raam waar u lastig bij kunt om de zonwering aan te brengen? Dat is geen enkel probleem voor ons. Bijzondere raampartijen, zoals een glazen gevel of lichtstraat, kunnen wij voorzien van een schaduwdoek, zodat u geen last meer heeft van hinderlijk zonlicht dat naar binnen schijnt. Ook vindt u bij ons een ruime keuze aan horeca zonwering. Zo bieden wij u grote overkappingen, zodat u uw gehele terras kunt afdekken in Eindhoven en omgeving.

Welke overkappingen vindt u bij ons?

Een van de vormen van zonwering waarvoor u in Eindhoven bij ons terechtkunt, zijn terrasoverkappingen. In ons aanbod vindt u een kleine terrasoverkapping die geschikt is voor de wat kleinere tuin, maar ook overkappingen voor op een groot terras of als afdekking van een zwembad. Wij leveren onder meer de volgende zonwering in Eindhoven:

  • Montage aan de buitenmuur van uw woning of ander pand. Deze vorm van buitenzonwering wordt direct bevestigd aan uw woning
  • Installatie onder een al bestaand bouwwerk. Het zonnedoek kan onder bijvoorbeeld een veranda of lichtstraat geplaatst worden, zodat u beschut in de schaduw kunt zitten
  • Deze zonneschermen worden tussen bijvoorbeeld twee bestaande muren geplaatst
  • Terrasoverkapping die vrijstaand geplaatst kan worden

Ieder van onze terrasoverkappingen kan naar wens voorzien worden van glazen wanden of een buitentapijt. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Benieuwd geworden? Bel of mail ons

Onze medewerkers staan graag voor u klaar wanneer u nog vragen heeft over onze terrasoverkappingen, schaduwdoeken, horeca zonweringen of andere zonweringssystemen. Ook wanneer u graag een zonnescherm geplaatst wilt hebben in Eindhoven, dan staan wij u graag te woord. Bel (030-6000419) of mail (info@marinozonwering.nl) vandaag nog en ontdek onze mogelijkheden. Of het nu gaat om een zonneluifel of terrasoverkapping, voor zonwering in Eindhoven moet u bij ons zijn.

Meer informatie over onze zonwering in Eindhoven? Neem direct contact op!