Zonwering Breda

Home Zonwering Breda

Zonwering in Breda op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zonwering in Breda kan plaatsen op lastigere plaatsen? Bijvoorbeeld een groot raam in uw dak of een zonnescherm bij een glazen gevel? Dan biedt Marino Zonwering uitkomst. Wij leveren uw zonweringssysteem geheel op maat in Breda. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor zonneschermen en terrasoverkappingen, maar ook voor een buitentapijt en schaduwdoek bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij onze binnen- en buitenzonwering direct importeren vanuit de fabriek, kunnen wij onze tarieven zeer scherp houden. U vindt bij ons daarom ook dan maatwerk als het gaat om zonneschermen, overkappingen en andere vormen van zonwering, voor een aantrekkelijke prijs.

Wij bieden u een ruim aanbod

Marino zonwering

Wanneer u graag een zonwering in Breda geplaatst wilt hebben, dan vindt u bij ons een uitgebreid assortiment. Of het nu gaat om zonneschermen of om terrasoverkappingen, wij bieden het u in Breda. Wij leveren aan particulieren zonweringssystemen, maar ook voor horeca zonwering kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan:

  • Het lamellendak van PERSA. Dit systeem is uniek, omdat het zowel gekanteld als helemaal ingeschoven kan worden
  • Glaswanden voor een stijlvolle beschutting tegen de zon, wind en regen
  • Zonnedoek dat zelfs op de wat lastigere plaatsen gemonteerd kan worden. Denk aan een groot dakraam of een glazen gevel
  • Een zonwering die boven op het dak van uw veranda geplaatst kan worden
  • Buitentapijt. Deze vloer is bestand tegen extreme weersinvloeden en kan goed tegen intensief gebruik

Ook montage nemen wij u uit handen

Ieder van de soorten zonwering die u bij ons vindt, kunnen wij ook voor u installeren in Breda. Onze goed opgeleide medewerkers weten precies hoe elk systeem in elkaar steekt. Dit geldt voor onze zonneschermen, maar ook voor onze overkappingen. Wij kunnen elke zonwering voor u vakkundig monteren. Omdat wij er zo zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren, geven wij 5 jaar garantie op alle onderdelen. Mocht het zo zijn dat er schade optreedt aan het schaduwdoek, dan komen wij dit graag voor u in Breda maken.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons

Wilt u graag dat wij bij u in Breda een zonnescherm komen plaatsen? Of zou u eerst wat meer informatie over onze zonwering willen ontvangen? In beide gevallen staan wij voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar 030-6000419 of een e-mail te sturen naar info@marinozonwering.nl. Ook kunt u direct op de website het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Wanneer wij deze van u ontvangen hebben, dan sturen wij zo snel mogelijk een antwoord. Wilt u een terrasoverkapping, zonnescherm, buitentapijt over ander type zonwering in Breda laten plaatsen? Dan zijn wij uw adres.

Meer informatie over onze zonwering in Breda? Neem direct contact op!