Zonwering Blankenberge

Home Zonwering Blankenberge

Kies voor dé specialist

Wanneer u graag zonwering in Blankenberge wilt, dan wilt u hiervoor natuurlijk wel dé expert inschakelen. In dat geval zit u goed bij Marino Zonwering. Wij zijn al jarenlang werkzaam als bedrijf en wij zijn gespecialiseerd in verschillende zonweringssystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonneschermen, terrasoverkappingen en een schaduwdoek. Hierdoor kunnen wij u perfect van advies voorzien over welk systeem geschikt is voor u in Blankenberge. Daarnaast kunnen wij alle modellen schermen en overkappingen in ons assortiment geheel op maat voor u maken. Zelfs voor de kleinste tuin of het moeilijkste raam vindt u bij ons de juiste zonwering. Hoe kunnen wij u helpen?

Zonwering Blankenberge

Onze zonwering Blankenberge

Wij leveren in Blankenberge een ruime keuze aan verschillende vormen zonwering. Omdat wij u maatwerk bieden, kunt u zelfs bij ons terecht wanneer u specifieke afmetingen zoekt. Ook vindt u bij ons verschillende vormen van horeca zonwering. Een greep uit ons aanbod:

  • Lamellendak dat helemaal kan worden ingeschoven naar de gevel. Hierdoor ontstaat er een open dak. Deze vorm van buitenzonwering is exclusief bij ons verkrijgbaar
  • Zonneschermen die boven op een veranda gemonteerd kunnen worden
  • Het T-model. Dit zonnedoek is uniek doordat dit systeem zowel horizontaal als verticaal beschermt tegen de zon
  • De W-modellen. Deze systemen kunnen op unieke en lastige plaatsen aangebracht worden
  • Verschillende accessoires, waaronder glazen wanden en buitentapijt

Bovenstaande is maar een klein gedeelte van ons aanbod aan zonwering. Meer weten over onze mogelijkheden in Blankenberge? Neem gerust contact op.

Wij gaan klantgericht te werk

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent met uw zonwering in Blankenberge. Daarom bieden wij u net dat beetje extra wanneer u voor ons kiest voor bijvoorbeeld uw terrasoverkappingen. Zo helpen wij u ook graag bij de montage van onze overkappingen. Onze medewerkers weten precies hoe onze verschillende systemen in elkaar steken en kunnen u op dit vlak uitstekend helpen. Hierdoor weet u zeker dat uw zonneluifel of overkapping vakkundig geplaatst wordt in Blankenberge. Op al onze zonwering krijgt u 5 jaar garantie. Toch kan het zo zijn dat er onverhoopt iets kapotgaat. Het schaduwdoek scheurt of het systeem gaat niet soepel omlaag. Ook dan komen wij graag bij u langs om uw zonnescherm voor u te repareren.

Onze hulp inschakelen?

Wilt u gelijk gebruikmaken van onze hulp in Blankenberge? Of zou u graag meer informatie ontvangen? In beide gevallen kunt u contact opnemen met ons. Bel hiervoor meteen naar 030-6000419. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail zenden naar info@marinozonwering.nl voor meer informatie over onze zonneschermen, terrasoverkappingen en andere type zonwering. Naar welke vorm van zonwering in Blankenberge bent u op zoek?

Meer informatie over onze zonwering in Blankenberge? Neem direct contact op!