Zonwering Arnhem

Home Zonwering Arnhem

Meer dan alleen een leverancier van zonwering in Arnhem

Bent u op zoek naar zonwering in Arnhem? Dan zijn wij van Marino Zonwering uw adres. Wij werken zeer klantgericht en proberen u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn in Arnhem. Dit doen wij niet alleen door een ruime keuze aan zonwering aan te bieden. Ook kunnen wij u helpen bij het plaatsen van de verschillende systemen die u bij ons in het assortiment vindt. Zo zijn wij u graag van dienst bij het plaatsen van onder andere overkappingen en zonneschermen. Ook reparaties aan bijvoorbeeld het schaduwdoek kunnen wij voor u uitvoeren. Wat kunnen wij voor u doen?

Zonwering Arnhem

Zonwering in Arnhem voor de horeca

Naast dat u bij ons een breed aanbod aan zonwering vindt die wij bij u thuis in Arnhem kunnen plaatsen, helpen wij u ook graag met horeca zonwering. Ook hierin bieden wij een ruime keuze aan buitenzonwering en accessoires. Zo kunt u denken aan:

  • Het Marino PERSA lamellendak. Deze overkappingen zijn uniek in zijn soort. Dit systeem kantelt niet alleen, maar kan ook in zijn geheel worden ingeschoven. Ook kunnen de panelen een belasting tot 250 kg/m2 dragen. Sneeuw is dus geen enkel probleem voor deze terrasoverkapping.
  • De Marino Arch. Deze afdekking is speciaal ontworpen voor de wat grotere buitenruimtes. Deze terrasoverkappingen zijn bestand tegen vrijwel alle weertypes en is eenvoudig in bediening door zijn elektrische motor.
  • Buitentapijt. Deze vloer is speciaal ontworpen voor veelvoudig en intensief gebruik. Het tapijt is bestand tegen water en diverse (extreme) weersomstandigheden.

Bovengenoemde is maar een greep uit ons assortiment aan zonwering in Arnhem. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Systemen voor elke tuin of terras

U vindt bij ons geen standaardafmetingen of standaard zonnedoek. Wij kunnen al onze modellen zonwering geheel op maat voor u maken in Arnhem. Heeft u bijvoorbeeld een heel mooi groot dakraam in uw woning, maar wordt het daardoor in de zomer toch echt te warm binnen? Dan bieden wij u verschillende zonneschermen die in de door u gewenste afmetingen gemaakt kunnen worden. Ook vindt u bij ons verschillende overkappingen voor uw terras. Deze kunnen wij leveren met of zonder (schuifbare) glazen wanden. Kortom, wat uw wensen ook zijn in Arnhem, u kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenzonwering op maat.

Graag contact opnemen vanuit Arnhem?

Zou u graag meer informatie willen over onze zonwering? Wilt u meer weten over onze terrasoverkappingen? Wij bespreken graag samen met u wat er mogelijk is in Arnhem. Hierbij kijken wij naar uw wensen en uw situatie. Bel vandaag nog naar 030-6000419. Wilt u ons graag een e-mail zenden, dan kan dit via info@marinozonwering.nl. U kunt natuurlijk ook ons aanbod met eigen ogen komen bekijken in onze showroom. Maakt u hiervoor wel eerst een afspraak, zodat wij de tijd kunnen nemen om onze terrasoverkappingen, zonneschermen en zonnedoeken aan u te laten zien. Voor welke zonwering in Arnhem kiest u bij ons?

Meer informatie over onze zonwering in Almere? Neem direct contact op!