Vrijstaande zonwering

Home Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering van Marino Zonwering

Bent u op zoek naar een mooie vrijstaande zonwering? Dan kunt u terecht bij Marino Zonwering. Wij hebben een zeer groot aanbod van prachtige zonwering van de beste merken. En dit voor een scherpe prijs! We bieden vrijstaande zonwering aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor de montage van de zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen. We nodigen u ook van harte uit in onze showroom in Nieuwegein. Die is 7 dagen per week geopend, maar enkel op afspraak. Neem dus vooraf wel contact op. Ontdek welke vrijstaande zonwering perfect bij uw woning of bedrijfspand past!

Producten voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Marino Zonwering terecht voor prachtige vrijstaande zonwering. Die leveren en monteren we graag bij u op locatie. Voor particulieren staat hij prachtig in de tuin. U kunt die oude parasol eindelijk vervangen door een stijlvolle nieuwe zonwering. Bedrijven creëren met vrijstaande zonwering bijvoorbeeld een aangename plek voor werknemers om te zitten tijdens de pauzes en horecagelegenheden zorgen voor een mooi terras. De vrijstaande zonwering van Marino Zonwering is van hoge kwaliteit en zeer goed bestand tegen sterke wind en andere weersinvloeden.

Vrijstaande zonwering
Vrijstaande zonwering bestellen

Vrijstaande zonwering voor een scherpe prijs

De vrijstaande zonwering van Marino Zonwering is van hoge kwaliteit en we bieden het bovendien aan voor een zeer scherpe prijs. Die prijs kunnen we garanderen omdat we de vrijstaande zonwering importeren vanuit onder andere Spanje, Griekenland en Duitsland. Onze producten zijn in sommige gevallen maar liefst 35% goedkoper dan bij andere aanbieders. We hebben ook een eigen montage service, wat betekent dat we de nieuwe zonwering dus ook bij u op locatie monteren. Op al onze producten krijgen zowel bedrijven als particulieren 5 jaar garantie. Wilt u meer weten over ons assortiment vrijstaande zonweringen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom in Nieuwegein. Let op: wij zijn enkel geopend op afspraak. U kunt 7 dagen per week een afspraak maken, wij zijn van 9:00 tot 22:00 geopend.

De voordelen van onze service

Waarom u uw nieuwe vrijstaande zonwering juist bij Marino Zonwering bestelt? Wij zetten de voordelen handig op een rij:

  • Wij geven 5 jaar garantie op al onze producten
  • We leveren zonwering voor zeer scherpe prijzen
  • In onze showroom vindt u ons groot assortiment aan zonwering
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht
  • We geven u graag deskundig advies en beantwoorden al uw vragen
Vrijstaande zonwering kopen

Direct een afspraak maken

Neem voor de mooiste vrijstaande zonwering direct contact op met Marino Zonwering. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 030-6000419 of stuur een mail naar info@marinozonwering.nl. Maak ook een afspraak om onze showroom in Nieuwegein te bezoeken.