Vrijstaande overkapping

Home Vrijstaande overkapping

Terrasoverkapping vrijstaand

Bent u op zoek naar een mooie vrijstaande overkapping voor uw tuin of terras? Marino Zonwering is het adres met een zeer ruim aanbod vrijstaande terrasoverkappingen van de beste merken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We leveren en monteren een vrijstaande overkapping bij zowel particulieren als bedrijven. Ook het monteren van de overkapping bij uw woning of bedrijf kunt u dus met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Kom gerust eens kijken in onze showroom in Nieuwegein om ons ruime aanbod overkappingen vrijstaand te bewonderen. U kunt op afspraak 7 dagen per week bij ons terecht. Ontdek bij Marina Zonwering de beste vrijstaande zonwering voor uw woning of bedrijfspand!

Zonneluifel vrijstaand voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Marino Zonwering terecht voor een prachtige vrijstaande overkapping. Wij leveren en monteren de overkapping voor uw terras bij u op locatie. Een vrijstaande zonwering op uw terras is echt een aanwinst voor elke tuin. Zo kunt u die oude parasol eindelijk vervangen door bijvoorbeeld een overkapping die vrijstaand is. Het resultaat is vrijwel identiek, maar het oogt een stuk chiquer of professioneler. Als bedrijf kunt u met de overkapping een aangename plek creëren voor uw medewerkers om er hun middagpauzes onder door te brengen. Ook horecagelegenheden kunnen met een vrijstaande terrasoverkapping het terras smaakvol aankleden om klanten te beschermen tegen de volle zon. Elke vrijstaande overkapping van Marino Zonwering is van hoge kwaliteit en zeer goed bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden.

vrijstaande overkapping
Vrijstaande overkapping

Overkapping vrijstaand tegen scherpe prijs

Een vrijstaande terrasoverkapping van Marino Zonwering is altijd van hoge kwaliteit en beschikbaar tegen een zeer scherpe prijs. Die prijs kunnen we garanderen, omdat we de overkappingen zelf importeren uit landen als Spanje, Griekenland en Duitsland. Dat maakt onze producten soms wel 35% goedkoper dan bij andere aanbieders. We hebben daarnaast ook een eigen montageservice, waarmee we de overkapping bij u op locatie zorgeloos voor u kunnen monteren. Op onze zonwering producten krijgt u altijd vijf jaar garantie.

Waarom kiezen voor Marino Zonwering?

Waarom is Marino Zonwering echt hét adres om uw vrijstaande overkapping voor uw terras te bestellen?

  • 5 jaar garantie op al onze zonwering producten
  • Overkappingen en zonwering voor zeer scherpe prijzen
  • Ruim assortiment vrijstaande overkappingen in onze showroom
  • Voor zowel bedrijven als particulieren
  • Deskundig advies
zonwering vrijstaand

Contact met Marino Zonwering

Heeft u vragen over het kopen en/of monteren van een vrijstaande terrasoverkapping? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Bel naar 030 600 04 19 mail naar info@marinozonwering.nl of vul het contactformulier in.