Terrasschermen

Home Terrasschermen

Terrasschermen van Marino Zonwering

Wanneer u op zoek bent naar terrasschermen van hoge kwaliteit, bent u bij Marino Zonwering aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment aan zonweringen, waaronder terrasschermen van hoge kwaliteit. We leveren aan zowel particulieren als bedrijven, en nemen ook naar wens de volledige montage van u over. Neem gerust contact op, ook wanneer u een afspraak wilt maken voor een bezoek aan de showroom in Nieuwegein, waar we op afspraak 7 dagen per week geopend zijn.

Service voor particulieren en bedrijven

Bij Marino Zonwering kunt u dus terecht voor stijlvolle terrasschermen van hoge kwaliteit. We leveren zowel bij particulieren als bedrijven. Wilt u die oude parasol in uw tuin wel eens vervangen? Wilt u een aangename plek creëren voor uw medewerkers om te lunchen in de buitenlucht? Is de huidige overkapping van uw horecagelegenheid aan vervanging toe? Bestel nieuwe terrasschermen die perfect bij uw woning of bedrijfspand past. De producten van Marino Zonwering zijn van hoge kwaliteit, en goed bestand tegen sterke wind en andere weersinvloeden.

Terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Marino Zonwering biedt deze hoge kwaliteit terrasschermen voor een zeer scherpe prijs. Dat komt omdat we al onze producten zelf importeren vanuit Spanje, Griekenland en Duitsland. Hierdoor kunnen we producten voor een veel lagere prijs aanbieden, in sommige gevallen maar liefst 35% goedkoper dan bij andere aanbieders. Ook bieden we een deskundige montage service, en geven we 5 jaar garantie op onze producten en service. In onze showroom in Nieuwegein vindt u al onze mooie producten. Hier bent u van harte welkom, maar neem vooraf wel contact op voor het maken van een afspraak. Op afspraak zijn we 7 dagen per week geopend, van 9:00 tot 22:00.

Kies voor de service van Marino Zonwering

Waarom u uw terrasschermen bij Marino Zonwering bestelt? Wij zetten de redenen op een rij:

  • Wij geven 5 jaar garantie op al onze producten
  • We leveren zonwering voor zeer scherpe prijzen
  • In onze showroom vindt u ons groot assortiment aan zonwering
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht
  • We geven u graag deskundig advies en beantwoorden al uw vragen

Terrasoverkappingen

Neem contact op voor uw nieuwe terrasschermen

Neem voor meer informatie over terrasschermen voor uw tuin of bedrijfsterrein contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-6000419 of door een mail te sturen naar info@marinozonwering.nl. U kunt ons hier ook bereiken voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Nieuwegein.