Pergola zonwering

Home Pergola zonwering

Pergola zonwering van Marino Zonwering

Bent u op zoek naar mooie pergola zonwering voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Marino Zonwering aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod van prachtige zonwering van de beste merken. Wij leveren pergola zonwering rechtstreeks aan particulieren en bedrijven. Ook voor de montage van uw nieuwe zonwering kunt u onze specialisten inschakelen. Neem voor meer informatie gerust contact op, of kom langs in onze showroom in Nieuwegein. Die is, enkel op afspraak, 7 dagen per week geopend. Ontdek welk model pergola zonwering perfect bij uw woning of bedrijfspand past!

Zonwering voor particulieren en bedrijven

Bij Marino Zonwering kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor stijlvolle pergola zonwering. Die kunnen we bovendien bij u monteren. Voor particulieren staat hij prachtig in de tuin. De oude parasol kan vervangen worden door een strakke, stijlvolle pergola zonwering. Bedrijven schakelen onze hulp in voor bijvoorbeeld het creëren van een mooie zonwering waar werknemers aangenaam in de bedrijfstuin kunnen lunchen, of voor horecagelegenheden voor een terras om lekker in de buitenlucht te eten en drinken. De pergola zonwering van Marino Zonwering is van hoge kwaliteit. Hij is dan ook goed bestand tegen sterke wind en andere weersinvloeden.

Pergola zonwering Overkapping
Pergola Zonwering Sunrain

Pergola zonwering voor een scherpe prijs

Bij Marino Zonwering koopt u een pergola zonwering van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Die scherpe prijs kunnen we garanderen, omdat we de zonwering zelf importeren uit Spanje, Griekenland en Duitsland. Hierdoor zijn onze producten soms tot wel 35% goedkoper dan bij andere aanbieders. Door onze eigen montageservice monteren we de pergola zonwering indien gewenst ook bij u op locatie. Op al onze producten krijgen zowel particulieren als bedrijven 5 jaar garantie. Bent u benieuwd naar ons assortiment aan pergola zonweringen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Nieuwegein! Die is op afspraak 7 dagen per week van 9:00 tot 22:00 uur geopend. Neem voor u langskomt dus wel contact op voor het maken van een afspraak.

Waarom u kiest voor Marino Zonwering

Waarom u uw pergola zonwering juist bij Marino Zonwering bestelt? Wij zetten de voordelen nogmaals handig voor u op een rij:

  • Wij geven 5 jaar garantie op al onze producten
  • We leveren zonwering voor zeer scherpe prijzen
  • In onze showroom vindt u ons groot assortiment aan zonwering
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht
  • We geven u graag deskundig advies en beantwoorden al uw vragen
Pergola zonwering Silveren rails schuifdeuren

Maak direct een afspraak

Kortom, voor een prachtige pergola zonwering neemt u contact op met Marino Zonwering. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030-6000419 of stuur een mail naar info@marinozonwering.nl.