Pergola zonwering

Home Pergola zonwering

Zonwering pergola

Zoekt u een mooie pergola zonwering voor een scherpe prijs? Die vindt u gegarandeerd bij Marino Zonwering! Wij hebben een groot aanbod prachtige zonweringen van de beste merken en tegen de scherpste prijzen. Wij leveren een pergola zonwering rechtstreeks aan particulieren en bedrijven. Ook voor de montage van uw nieuwe zonwering kunt u onze specialisten inschakelen. Neem voor meer informatie gerust contact op of kom langs in onze showroom in Nieuwegein. Deze is op afspraak 7 dagen per week geopend. Ontdek welk model pergola zonwering perfect bij uw woning of bedrijfspand past!

Voordelen van een pergola zonwering

Met een pergola met zonwering heeft u bescherming tegen directe zonnestralen en een aangename schaduwrijke plek in uw tuin en/of op uw terras. U staat daarmee ook niet bloot aan schadelijke uv-straling. Zo kunt u onder de pergola zonwering de temperatuur op warme dagen aangenaam houden. Daarnaast biedt een pergola u ook de nodige privacy. U bent hiermee wat meer afgeschermd van de buitenwereld. Zo hebben de buren geen directe inkijk naar u.

Shadow de luxe – Lamellen dak
Pergola Zonwering Sunrain

Zonwering pergola voor particulieren en bedrijven

Wij leveren stijlvolle pergola zonwering aan zowel particulieren als bedrijven. Die kunnen we bovendien bij u monteren. Voor particulieren is het een fraaie en welkome aanvulling voor de tuin. Bedrijven kunnen met een zonwering pergola een schaduwplek creëren waar medewerkers aangenaam in de bedrijfstuin kunnen lunchen. Ook voor horecabedrijven is het een welkome aanvulling op een zonovergoten terras. De pergola zonwering van Marino Zonwering is van hoge kwaliteit. Hij is dan ook goed bestand tegen sterke wind en andere weersinvloeden.

Zonwering voor een scherpe prijs

De pergola zonwering die u bij ons kunt kopen is van hoge kwaliteit en leveren wij tegen een zeer scherpe prijs. Wij importeren onze producten zelf uit Spanje, Griekenland en Duitsland, waardoor we ze 35% voordeliger kunnen aanbieden dan elders. Op al onze producten krijgen zowel particulieren als bedrijven 5 jaar garantie. Bent u benieuwd naar ons assortiment aan pergola zonweringen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Nieuwegein waar u op afspraak 7 dagen per week van 9:00 tot 22:00 uur terecht kunt.

Pergola zonwering

Waarom kiezen voor Marino Zonwering?

Waarom is Marino Zonwering het meest geschikte adres om uw pergola zonwering te bestellen?

  • 5 jaar garantie op al onze producten
  • Zonwering voor zeer scherpe prijzen
  • Ruim assortiment zonwering in onze showroom
  • Zonwering voor zowel bedrijven als particulieren
  • Deskundig advies

Contact met Marino Zonwering

Heeft u vragen over een zonwering pergola? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Bel naar 030 600 04 19, mail naar info@marinozonwering.nl of vul het contactformulier in.