de Pergo Style FLAT en EVO .

tedpot
Reacties uitgeschakeld voor de Pergo Style FLAT en EVO .

Met de Pergo Style  overkappingen bent u alle weersomstandigheden de baas en geniet u in ieder seizoen van uw terras. De Pergo Style collectie bestaat uit vouwdaken  en twee soorten aluminium lamellen overkappingen: kantelende en opzijschuivende lamellen. Dankzij de afstandsbediening opent of sluit u het dak. Zo geniet u niet alleen van de zon bij mooi weer, maar zit u ook bij slecht weer droog.

De overkappingen leveren we in hoogwaardig aluminium met een tijdloze grafietgrijze kleur. Zo heeft u weinig onderhoud, met een kleur die jaren goed blijft.

Pergo Style  Vouwdaken


Het Pergo Style  Vouwdak beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek opengaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

De overkapping biedt perfect zicht. Dit komt doordat de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven (onzichtbaar) zijn weggewerkt.

Meer informatie over het Pergo Style Vouwdak.

Pergo Style  inschuifbaar Lamellendak  type Xroof

De overkapping met aluminium lamellen biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt het Pergo Style type Xroof  Lamellendak u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonnige dagen. Dus, weer of geen weer, u beleeft het ultieme buitenlevengevoel.

Wanneer u de synchroon bewegende lamellen openschuift ontstaat er een grote open ruimte boven uw terras. En tijdens het sluiten drukken de lamellen gelijktijdig op de pakking van de zijprofielen en zorgen zo voor optimale bescherming.

Meer informatie over het Pergo Style  inschuifbaar Lamellendak en prijsinformatie vraag een offerte aan .

Pergo Style type Prado  kantel lamellendak

Welk seizoen het ook is, met het Pergo Style type Prado kantel lamellendak dak bepaalt u de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping.

De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de zon geniet. Tegelijkertijd geniet u in de winter optimale bescherming tegen koude, regenachtige omstandigheden.

Meer informatie over het Pergo Style type Prado kantel lamellendak .