Horeca terrasoverkapping

Home Horeca terrasoverkapping

Horeca terrasoverkappingen van hoge kwaliteit en lage prijzen

Marino Zonwering is de importeur en leverancier voor uw horeca terrasoverkapping. Onze horeca terrasoverkappingen onderscheiden zich door kwaliteit en prijs. Alle terrasoverkappingen die wij leveren zijn van Europese makelaardij en komen uit Duitsland, Griekenland of Spanje. Hierdoor hebben de overkappingen een hoogwaardige kwaliteit en goede afwerking.

Omdat Marino de horeca terrasoverkappingen zelf importeert zitten er geen marges tussen voor dealers en daardoor kunnen wij de overkappingen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vaak zijn wij wel 35% goedkoper dan de concurrent.

Ook de montage van de terrasoverkappingen nemen wij voor eigen rekening, zodat u zeker weet dat ze goed worden geïnstalleerd.

Ook andere soorten zonwering

Naast horeca terrasoverkappingen leveren wij nog vele andere soorten zonwering.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Lamellen daken
  • Vouwdaken
  • Schuifdaken
  • Veranda’s
  • Zonweringen met doek
  • Aluminium terrasoverkappingen

Bekijk de mogelijkheden voor een horeca terrasoverkapping in onze showroom

Wij hebben een uitgebreide showroom waar veel zonweringsystemen staan zodat u zelf de kwaliteit kunt komen bekijken. Ook kunt u verschillende horeca zonweringen bekijken op deze website.

Bent u opzoek naar een horeca terrasoverkapping, neem dan contact met ons op. Onze showroom in Nieuwegein is 7 dagen in de week geopend. Echter wel alleen op afspraak tussen 9.00 en 22.00 uur.

Bel voor meer informatie of een afspraak: 030-6000419 of stuurt u een e-mail naar: info@marinozonwering.nl.