Elektrische terrasoverkapping

Home Elektrische terrasoverkapping

Altijd buiten genieten met een elektrische overkapping

Een elektrische terrasoverkapping is een stijlvolle en praktische aanvulling op uw tuin en/of het terras bij uw woning of bedrijfsruimte. Een elektrische overkapping is altijd makkelijker in gebruik en makkelijker toegankelijk dan een serre en biedt u meer bescherming dan een ‘gewoon’ zonnescherm. Met zo’n handige en goed beschermende terrasoverkapping geniet u altijd maximaal van uw terras. Bij Marina Zonwering kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een elektrische terrasoverkapping. Wat zijn dan uw wensen als het gaat om het ontwerp, de optionele producten? Elk type en merk elektrische overkapping heeft een eigen uitstraling en prijs. Kiest u graag voor een grote of een kleine terrasoverkapping, met of zonder zijpanelen, een vrijstaand ontwerp of aan huis gemonteerd? Wat uw keuze ook mag zijn, bij Marina Zonwering staan wij altijd voor u klaar met advies over de juiste elektrische terrasoverkapping voor u! Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op.

Praktische oplossing voor elke buitenruimte

Onze elektrische terrasoverkapping is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. Met één druk op de knop transformeert u uw terras in een plek die geschikt is voor gebruik onder vrijwel alle weersomstandigheden. De elektrische overkapping is eenvoudig te openen of te sluiten. Zo heeft u altijd volledige controle over de hoeveelheid zonlicht en schaduw die u wenst.

Elektrische overkapping beschermt tegen de elementen

Felle zon of een regenbui? De elektrische terrasoverkapping biedt uitstekende bescherming tegen de elementen. De overkapping is waterbestendig en kan neerslag aan zonder lekkages. Ook wordt u door de overkapping beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Kortom: een elektrische terrasoverkapping is de garantie voor optimaal genieten in de buitenlucht van uw eigen tuin.

elekltrische terrasoverkapping
Shadow de luxe – Lamellen dak

Kies voor kwaliteit met Marino Zonwering

Bij Marina Zonwering streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze elektrische terrasoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met de betrouwbare Somfy technologie. Hiermee kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw tuin, terras of andere buitenruimte. Bovendien bieden we professionele montage en uitstekende service om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent over uw elektrische terrasoverkapping.

Waarom kiezen voor Marino Zonwering?

Waarom is Marino Zonwering het meest geschikte adres om uw elektrische overkapping te bestellen?

  • 5 jaar garantie op al onze producten
  • Zonwering tegen zeer scherpe prijzen
  • Ruim assortiment zonwering in onze showroom
  • Overkappingen en zonwering voor zowel bedrijven als particulieren
  • Deskundig advies
Vrijstaande zonwering kopen

Contact voor meer informatie

Heeft u vragen over het kopen of bestellen van een elektrische terrasoverkapping? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Bel naar 030 600 04 19, mail naar info@marinozonwering.nl of vul het contactformulier in.