Nieuwe productlijn: de Palmiye collectie. Direct uit voorraad leverbaar!

tedpot
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe productlijn: de Palmiye collectie. Direct uit voorraad leverbaar!

Met de Palmiye overkappingen bent u alle weersomstandigheden de baas en geniet u in ieder seizoen van uw terras. De Palmiye collectie bestaat uit een vouwdak en twee soorten aluminium lamellen overkappingen: kantelende en opzijschuivende lamellen. Dankzij de afstandsbediening opent of sluit u het dak. Zo geniet u niet alleen van de zon bij mooi weer, maar zit u ook bij slecht weer droog.

De overkappingen leveren we in hoogwaardig aluminium met een tijdloze grafietgrijze kleur. Zo heeft u weinig onderhoud, met een kleur die jaren goed blijft.

Een aantal Palmiye overkappingen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Palmiye collectie in Online Gespot op RTL 5

Palmiye Vouwdaken


Het Palmiye Vouwdak beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek opengaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

De overkapping biedt perfect zicht. Dit komt doordat de roestvrijstalen verbindingselementen en schroeven (onzichtbaar) zijn weggewerkt. De regengoot is bovendien voorzien van een anti-tocht systeem. Dit systeem voorkomt dat er wind tussen het plafonddoek, de rails en de regengoot naar binnen dringt.

Meer informatie over het Palmiye Vouwdak en prijsinformatie.

Palmiye Skyroof Prestige inschuifbaar Lamellendak

De overkapping met aluminium lamellen biedt u in de open stand maximale lichtinval. Tegelijkertijd beschermt het Palmiye Skyroof Prestige Lamellendak u in gesloten stand tegen diverse weersomstandigheden en biedt u een schaduwplek op zonnige dagen. Dus, weer of geen weer, u beleeft het ultieme buitenlevengevoel.

Wanneer u de synchroon bewegende lamellen openschuift ontstaat er een grote open ruimte boven uw terras. En tijdens het sluiten drukken de lamellen gelijktijdig op de pakking van de zijprofielen en zorgen zo voor optimale bescherming.

Meer informatie over het Palmiye Skyroof Prestige inschuifbaar Lamellendak en prijsinformatie.

Palmiye Skyroof Plus kantel lamellendak

Welk seizoen het ook is, met het Palmiye Skyroof Plus kantel lamellendak dak bepaalt u de weersomstandigheden op uw terras. De lamellen zijn namelijk tot 120 graden kantelbaar. Met één druk op de knop speelt u zo met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder uw overkapping.

De warme lucht blijft in de zomer niet onder uw overkapping hangen, terwijl u al dan niet van de zon geniet. Tegelijkertijd geniet u in de winter optimale bescherming tegen koude, regenachtige omstandigheden.

Meer informatie over het Palmiye Skyroof Plus kantel lamellendak en prijsinformatie.